Lediga lokaler - att leva och växa i

Här har vi samlat information för att du som företagare ska få en känsla för vilka möjligheter som finns i de olika lokalerna. Här finns även information kring kommunikationer och service på orterna. Vill ni ha ytterligare uppgifter, offertförslag eller ställa specifika frågor finns kontaktuppgifter till fastighetsägare och kontaktpersoner för vardera fastighet.

Ledig mark och lediga lokaler

Här listas några lediga lokaler, mark och företagsområden i Jämtland Härjedalens åtta kommuner. Här finns både kommunala och privata fastighetsägare.

Mark och lokalmäklare
Objektvision.se är Sveriges största marknadsplats för lediga lokaler, mark och
kommersiella fastigheter.
Lokalguiden har varit en aktör i fastighetsbranschen sedan tidigt 90-tal.

Fastighetsbolag och investeringar i Jämtland

Fastighetsdagen i Jämtland som hålls en gång per år, arrangeras av ett 15-tal fastighetsbolag i regionen. Dagen genomsyras av inspiration, information och affärsmöjligheter där de kommande investeringarna inom fastighetsbranschen exponeras.  Varmt välkommen till 2021 års fastighetsdag i Jämtland.

Hittar du inte det du söker?
Var inte orolig, det finns fler möjligheter för dig både privat och offentligt. Ta gärna kontakt med näringslivsansvarig i respektive kommun så hjälper vi dig!

BERGS KOMMUN

IT-gården

För företaget som vill ha storslagen fjällutsikt och samtidigt vara på behagligt avstånd från Östersund är IT-Gården i Bergs kommun ett fantastiskt alternativ.

Fastigheten är ett gammalt rustikt timmerhus som inretts med ljusa, fräscha kontor och trevliga allmänytor för personal och möten.

Kontakt

BERGS HYRESHUS AB
Richard Grubb, Fastighetschef
richard.grubb@bergshyreshus.se
0687-164 52

KROKOMS KOMMUN

Crenada

I centrala Krokom, endast två mil från Östersund och närmsta flygplats finns lediga kontorsutrymmen i Crenadas lokaler på Offerdalsvägen 9.

Här finns stora utrymmen med en mix av öppna ytor och mindre kontorsrum. Fastigheten består av två plan + sutteräng och möjlighet till reception.

Kontakt

CRENADA FASTIGHETER
Henrik Carlman
crenada.fastigheter@telia.com
070-340 90 37

KROKOMS KOMMUN
Anna-Carin Svéden
Näringslivetschef
0640-163 26

KROKOMS KOMMUN

Sjökontoret

Trevlig omgivning nära Storsjön. Goda bussförbindelser nära E 14. Butik och
restaurang inom gångavstånd. Servicekontoret på Trångsvikens Bygdegård är ombud för både Apoteket, Posten, Bussgods, Systembolaget, Schenker
Privatpaket och DHL Servicepoint.

37 minuter med bil från Östersund (41 km). 45 minuter med bil till Åre (57 km).

Kontakt

SJÖKONTORET
Hans Åsling
hans.asling@asebruk.se
070-521 78 80

KROKOMS KOMMUN
Anna-Carin Svéden
Näringslivetschef
0640-163 26

RAGUNDA KOMMUN

Nornan

Välkommen till Nornan i Stugun, ett trevligt, kostnadseffektivt kontor med stor potential för tjänste- och serviceföretag. Här finns möjlighet att hyra enstaka platser eller flera kontor beroende på vad som passar er verksamhet bäst. Fastigheten har fiberanslutning, gott om personalutrymmen och parkering.

Kontakt

RAGUNDA KOMMUN
Anna-Märta Johansson
Näringsliv/landsbygdsutvecklare
0696-68 21 08

STRÖMSUNDS KOMMUN

Ulricsfors

Upptäck en stor gul pärla med grön energi inbäddad vid Ströms Vattudal. Moderna företagslokaler i ett område som har en unik och lång historia. Här finns naturligt bra förutsättningar att växa. Nära till luft och vatten. Högt till tak. Låga kostnader. Öppet för nya idéer och möjligheter.

Kontakt

KORSTA FASTIGHETER
Eva Nässén
VD
0644-100 39

STRÖMSUNDS KOMMUN
Björn Amcoff
Näringslivschef
0670-169 69