Filmer och broschyrer

Läs om Jämtland Härjedalens styrkeområden och vad som gör oss unika. Vi har samlat ihop filmer, broschyrer och dokument som innehåller allt du behöver veta för att etablera eller expandera ditt företag här hos oss.

ANALYS FÖR FRAMTIDA LANDSBYGDSETABLERINGAR (2021)

Här kan du läsa om vilka byggstenar som är viktiga för att näringslivet på landsbygderna i Jämtland Härjedalen ska hållas levande.
Strategiska insatser för entreprenöriella landsbygder

Framtidens företagande på landsbygd

Strategisyntes landsbygdsanalys

Kontakt

Vill du veta mer?

FREDRIK BLOM Manager Business Region MidSweden 063-14 66 34

Övriga dokument

Filmer

Youtube

 • Northern Tech Republic

  Bakom initiativet Northern Tech Republic står Region Jämtland Härjedalen tillsammans med tolv av de bolag som är verksamma inom IT-branschen i Region Jämtland Härjedalen.

 • Sports Tech Research Centre

  Sports Tech Research Centre är ett tvärvetenskapligt forskningscentrum som bedriver forskning inom innovativ utveckling och verifiering av produkter, material, teknik och metoder, främst mot sport- och outdoorföretag, sjukhus och industri.

 • Nationellt Vintersportcentrum Östersund

  Nationellt Vintersportcentrum

  Nationellt Vintersportcentrum är ett forskningscentrum i Östersund som hör till Mittuniversitetet. Förutom att bedriva forskning finns även testverksamhet, utbildning och produktutveckling.

 • Bracke municipality

  From the Netherlands to Bräcke municipality

  Bräcke municipality is located in the middle of Sweden in Jämtland. About 6,500 people lives here. More and more people are moving to the municipality thanks to the nature and lifestyle that exists here.

 • Entreprenörskap i Åredalen

  Entreprenörskap i Åredalen

  Möt den iranska arkitekten Shideh som lämnade flera världsstäder för att till sist landa i Edsåsdalen, Undersåker i Åre kommun. Utan att förlora kunder och äventyra sitt företag.

 • E-hälsocentrum

  E-hälsocentrum

  På E-hälsocentrum jobbar företag och offentlig verksamhet sida vid sida för att skapa nya lösningar för framtidens hälso- och sjukvård.